Stap 1: Bekijk de Gratis Training (10 min)


TrustScore 4.8 | 148 Reviews

Veel gestelde vragen

Wat gebeurt er zodra ik op de knop klik?

Zodra je op de knop klikt krijg je een korte vragenlijst te zien. Het kost je ongeveer 2 minuten om deze vragen in te vullen. Daarna kun je in onze agenda een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen.

 

Zit ik meteen ergens aan vast?

Nee, Het kennismakingsgesprek is helemaal vrijblijvend. Tijdens het gesprek kijken we samen of je eigen FSMB starten iets voor je is en of wij je ook kunnen helpen zoals 300 andere mensen met het opstarten van hun eigen succesvolle internetbedrijf!

 

Heb ik kennis of ervaring nodig?

Nee je hebt geen enkele kennis of ervaring nodig om te kunnen starten.

 

Hoe oud moet je minimaal zijn?

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om je aan te melden. Als je jonger dan 18 jaar bent dan kunnen wij je helaas nog niet helpen.

 

Kan dit naast mijn fulltime baan/studie?

Ongeveer 90% van onze studenten combineert in het begin hun eigen FSMB met een (fulltime)baan of studie. Omdat het opzetten en onderhouden van je FSMB vrij weinig tijd kost is het goed te combineren.

 

Hoe werkt een kennismakingsgesprek?

Tijdens het gesprek dat we voeren via Google Meet (dat is een soort Zoom/Microsoft Teams) kijken we samen of je eigen FSMB starten iets voor je is en of wij je ook kunnen helpen zoals 300 andere mensen met het opstarten van hun eigen succesvolle internetbedrijf!